ADMINISTRATIE &
BOEKHOUDING

Uw onderneming is ongetwijfeld heel erg belangrijk voor u. Dit kan meerdere redenen hebben. U wilt u product of diensten op de beste manier verkopen of aanbieden. Dit vergt enorm veel tijd en energie van u. 

Om het voor u makkelijker te maken kunnen wij de administratie & boekhouding van uw bedrijf grotendeels overnemen. 

Uw stukken worden door ons netjes geordend, gecontroleerd & verwerkt in onze software. Alle denkbare dagboeken kunnen wij voor u boeken en voorbereiden om de uiteindelijke jaarrekening en aangifte op te stellen.

OMZETBELASTING & 
SALARIS-
ADMINISTRATIE

Het op tijd en correct indienen van de aangifte omzetbelasting & loonheffingen zijn cruciaal van belang binnen een onderneming. 

Naar aanleiding van de ontvangen stukken en documenten worden deze verwerkt in ons software pakketten, hierna worden de aangifte's opgesteld, deze worden in PDF-formaat via email en/of post naar u aangeleverd. 

FINANCIËLE-
ADMINISTRATIE
ONLINE-
BOUKHOUDING

Wij verzorgen voor uw onderneming rapporten, statistieken, grafieken en nog veel meer diensten zodat u kunt bijhouden en inzien hoe uw financiën ervoor staan. 

Wij werken volledig geautomatiseerd met één van de grootste boekoudsoftware aanbieder Unit4. Dit maakt ons als administratiekantoor efficiënt en voor u overzichtelijk.

FISCAAL 
AANGIFTE

De fiscus verplicht ons om een digitaal aangifte in te dienen. Bij het opstellen van deze aangifte's gaan wij nauwkeurig te werk en halen het meest haalbare voordeel eruit. Met behulp van onze professionele software pakket van Fiscaal Gemak wordt de inhoud van uw aangifte zeer helder. 

ADVIES & 
BEGELEIDING

Heeft u plannen voor de toekomst? wilt u uitbreiden? of wilt u de nadelen en voordelen weten van een investering? 

Wij adviseren u en begeleiden u hierbij. Alle benodigde stukken, documenten en/of rapporten kunnen door ons opgesteld worden om een inzicht te krijgen of uw doel te realiseren.